Noul album: Adrian Sărmăşan "Visez de-nnebunesc"

Albumul cu numărul de ordine doi al autorului este tot un album de cantautor, un disc pe care sunt imprimate 13 piese, număr pe care Adrian Sărmăşan nu-l agrează, tocmai de aceea a încercat acest lucru, poate îşi va învinge superstiţia legată de acest număr, până una alta albumul este un album foarte bine lucrat, cu multă migală, atât la detalii cât şi la conţinut. De precizat este faptul că albumul are pe tot parcursul său cântece de dragoste şi despre dragoste, chiar titlul sugerând clar acest lucru:”Visez de-nnebunesc”. Textele şi versurile care se desfăşoară aici te duc uneori într-o lume de basm, acolo unde protagoniştii pot respira iubirea absolută. Autorul doreşte să interpuna aici cele doua lumi similare adică lumea reală, cea pe care o trăim în fapt, cu lumea ireala, asa cum îi place să spună "lumea nebună” care de fapt ...este lumea complexă cea care le cuprinde pe amândouă... atât realitatea cât şi visul.
De remarcat este faptul că autorul a lucrat cu muzicieni remarcabili ca Laszlo Kovacs, chitara acustică şi electrică care este de fapt colegul său de scenă, Alexandru Malschi, un pianist clujean care a cochetat multă vreme cu rock-ul activând la mai multe trupe cu renume, Jimmi El Lako, un chitarist de exceptie, muzicutistul de blues şi nu numai, Marcian Petrescu, percuţionist şi baterist Ovidiu Cristian şi alţii. Inovatoare sunt deasemenea duetele cu Narcisa Suciu, Zoia Alecu, Elena Mandru şi Lucian Darie, motiv care dă o strălucire aparte cântecelor în cauză.
În final putem spune că asistăm la o evoluţie marcantă din punct de vedere muzical şi regizoral, un album desenat cu mare grijă, un talisman dacă vreti, pe care fiecare din cunoscătorii genului şi-l doresc în fonoteca personală.           Florin Safer
          ASCULTAŢI AICI melodiile de pe noul album >