imagine pentru site web

În categoria Adrian Sarmasan | Un comentariu

Darurile care merg cel mai departe si inseamna cel mai mult sunt… timpul si dragostea

Bine v-am gasit dragi prieteni sau mai bine spus “bun venit pe blogul meu”, un taram unde putem purta discutii despre ceea ce doriti, despre ceea ce ne framanta zilnic si aproape neiertator, acest cesornic, acest  duel, daca vreti, cu lumea in care traim, unii de mai demult, altii mai de curand, nu conteaza, pentru ca vom incerca sa uitam de toate aceste lucruri prin muzica si poezie.

Spun asta si cred cu adevarat ca exista multe lucruri frumoase, dealtfel  toata viata este frumoasa chiar daca inchistarea ei capata uneori  dimensiuni dramatice.

Tocmai de aceea va invit sa deveniti prietenii mei, sa gustam impreuna din cupa mare de elixir aceasta licoare nepamanteana, plina de aroma  si miros  boem, carnaval infernal de extaz si durere, pe care-l uram din tot sufletul si pe care-l iubim cu tot sufletul, aceasta beatitudine de neegalat, drogul fara de care am fi murit de mult… Poezia.

Nu trebuie sa fim inamici, nu trebuie sa fim dusmani, prietenia chiar daca exista tot mai putin este cel mai frumos lucru din lume, viata e mult prea scurta pentru a fi furiosi tot timpul. Nu merita. Corzile tainice ale memoriei  vor vibra placut atunci cand vor fi atinse si vor fi cu siguranta acei ingeri mai buni din inima noastra.

 

În categoria Adrian Sarmasan | Lasă un comentariu